Időjárás

2024.05.19. 09:44

Vasárnap is leszakadhat az ég Hajdú-Biharban

Haon.hu

Szükség lehet az esernyőkre

Forrás: MW-archív

Folytatódik a változékony idő Debrecenben és Hajdú-Biharban egyaránt. A Köpönyeg előrejelzése szerint vasárnap is előfordulhat csapadék, záporokra, zivatarokra is van kilátás. A hőmérséklet 14 és 23 fok között alakul, a szél mérsékelt lesz.

Az országos előrejelzés szerint a sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan zivatar, zápor is előfordul (nagyobb eséllyel reggel a középső tájakon, illetve délutántól bárhol az országban). A délnyugati szél megélénkül. 23 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. A délutáni hirtelen felmelegedés az arra érzékenyeket megviselheti, náluk fejfájás, szédülékenység jelentkezhet. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában