Időjárás

2023.07.26. 07:34

Átmenetileg véget ért a hőség, csapadékos nap vár Hajdú-Biharra

Haon.hu

Forrás: illusztráció / MW-archív

Esős, viharos éjszakán van túl Debrecen és Hajdú-Bihar egyaránt, de szerencsére a nagy károkat okozó ítéletidő elmaradt. Szerda reggel folytatódott a borongós, esős idő, napközben pedig szintén ez lesz jellemző. A Köpönyeg szerint hőmérséklet 14 és 25 fok között alakul, csapadékra egészen estig számíthatunk, a szél mérsékelt marad.

Az országos előrejelzés szerint eleinte erősen felhős lesz az ég, és szórványosan várható eső, zápor, keleten még zivatar. Délutántól nyugat felől csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. Az északnyugati szél sokfelé lesz erős, néhol viharos. A hőmérséklet csúcsértéke mindössze 19 és 27 fok között alakul.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontra érzékenyek kissé fellélegezhetnek, jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani. A szórványosan előforduló záporok, zivatarok környezetében fülledtté válhat a levegő, mely leginkább a légzőszervi és szív-érrendszeri betegségben szenvedőket viselheti meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában