Közbeszerzés

2023.07.26. 13:42

Négy utcát javítanak Hajdúszováton

Haon.hu

Négy utcát érint hajdúszováti önkormányzat belterületi utak burkolatfelújítási programja, melynek ajánlattételi felhívása július 19-én jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben.

Az Akácos utca 285, és a Majorkert utca: 226 méteres hosszú szakaszán kétirányú, aszfaltburkolattal ellátott lakóút felújítása a feladat, mely felszíni csapadékvíz-elvezetése megoldott. Az aszfaltpálya 2,85 méter, valamint mindkét oldalon fél méter széles nemesített padka épül. A padkát a vízelvezető árokig le kell nyesni. Helyenként a hálós repedéses útburkolat szerkezetcseréje szükséges. Hasonlóak a feladatok sé a paraméterek a Bocskai utca 467 méternyi szakaszán, ahol a felújítandó aszfaltpálya 3 méter széles.

A Batthyány utca 123 méteres hosszán kétirányú, aszfaltburkolattal ellátott gyűjtőút felújítása a feladat, mely felszíni csapadékvíz-elvezetése megoldott. Az aszfalt pálya 8 méter széles felújítása, valamint a szegélyek, vízelvezető elemek javítása, cseréje, valamint az útburkolati jelek festése szükséges. Az ajánlatokat július 31-ig várják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában