Közbeszerzés

2023.07.05. 10:31

Mérnöki munkák a vasútfejlesztéshez

A budapesti FŐBER Nemzetközi Ingatlanfejlesztő és Mérnöki Zrt. végezheti a debreceni vasúti infrastruktúra fejlesztés második ütemének mérnöki munkáit, mégpedig nettó 670 millió forintért – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium beruházásában a debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezet kialakításával összefüggő vasúti infrastruktúra-fejlesztések második ütemét lebonyolító mérnöki, műszaki ellenőri, szakértői szolgáltatások ellátása szükséges Macs, „FATÉR” és Balmazújváros állomásokat érintően.

A Debrecen állomás ún. „Külső Fatér” területén egy kisállomás/vágánycsoport épül, valamint a 108-as vonal kétvágányú szakaszát folytatják a kezdőpont felé. Macs Ipari Park Terminál területén további szolgáltatási színvonalat, működési hatékonyságot növelő beruházásokat valósítanak meg (többek közt kamerás biztonsági rendszer, irodaépület, beléptető rendszer, tűzivíztározó).
HAON

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában