Közbeszerzés

2023.07.24. 13:39

Két járművet vesz a Hortobágyi Nemzeti Park

Haon.hu

A második, személyszállító gépjárművek beszerzésére irányuló eljárása sem hozott teljes sikert a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóságának.
A „Hortobágy – Világörökségünk a Puszta” és az „Éghajlati változásokhoz alkalmazkodó élőhelyek hálózatának kialakítása a kis lilik európai állománya számára” tárgyú projektek keretében 3 jármű vásárlására indított közbeszerzést az igazgatóság.

Két új, crossover/SUV típusú benzines, legalább EURO 6-os és 1300 köbcentiméter hengerűrtartalmú motorral szerelt, összkerékhajtású, minimum 95 kW-os teljesítményű járművet, továbbá egy hasonló paraméterekkel rendelkező, de legalább 1460 köbcentiméteres, minimum 75 lóerős könnyű terepjárót kívánt vásárolni a szervezet.

Az első két járművet a nyertes, egy nyíregyházi cég szállítja le összesen 15 millió 808 ezer forintért. A harmadik kapcsán azonban azt írta a Közbeszerzési Értesítő, hogy „a rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez az értékelés alapján legkedvezőbb ajánlatot tett ajánlattevővel”.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában