Köszbeszerzés

2023.01.30. 10:57

Kabáról és Nádudvarról gyűjtik a hulladékot

Évi 24 tonna szelektív szemetet kezel majd a nyertes.

Ütemezetten történik a hulladék szállítása

Forrás: MW-Archív

Nem volt nehéz nyertest választani a Nádudvari Településfejlesztési és Városgazdálkodási Nonprofit Kft. közbeszerzési eljárásában, ugyanis egyetlen cég pályázott: így az A.K.S.D. Városgazdálkodási Kft. végezheti a jövőben az elkülönítetten (szelektíven) gyűjtött csomagolási hulladékok komplex kezelését Nádudvar és Kaba közigazgatási területén, nettó 11 millió 400 ezer forintért.

A január 26-án megjelent Közbeszerzési Értesítő szerint feladata lesz a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében a hulladékgazdálkodási közszolgáltató alvállalkozójaként, a Nádudvari Nonprofit Kft. által Nádudvar és Kaba településeken és ezen települések gyűjtőpontjain elkülönítetten (szelektíven) gyűjtött csomagolási hulladékok komplex kezelése (előkezelése, bálázása, tárolása, és a keletkezett hulladék/haszonanyagok átadása), illetve az előbbi anyagáramokkal kapcsolatos adatszolgáltatás teljesítése, anyagáramok rendszeres leltározása.

Az átlagosan havi 24 ezer kilogramm (+ 10 százalék) mennyiségben elkülönítetten gyűjtött hulladék beszállításából le kell válogatnia és báláznia a papír-, műanyag-, fém- és társított csomagolási hulladékot a Kft. telephelyén, továbbá feladata a válogatási maradék kezelése, üveg anyagáram tárolása, hasznosítónak történő átadása. A beszállítás ütemezése a régióban meghirdetett hulladékszállítási naptár alapján történik, jellemzően heti gyakorisággal csütörtöki és pénteki napokon.

A tervezett kezdés 2023 február 1., a befejezés 2023. június 30. Amennyiben a megfelelő feltételek rendelkezésre állnak, a szerződés automatikusan meghosszabbodik 2023. október 31-ig. A céggel január 19-én megkötötték a szerződést.

SzT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában