Várják az ajánlatokat

2022.02.24. 14:42

Új minibölcsőde épülhet Zsákán

Meghosszabbították a zsákai minibölcsőde kivitelezésére vonatkozó eljárás határidejét. A Közbeszerzési Értesítő szerdán arról számolt be, hogy március 11-én délig várja az önkormányzat az ajánlatokat. 

 

A tervek szerint uniós forrásból egy 112 négyzetméter alapterületű, új minibölcsőde épül a Bocskai István utca 2. szám alatt. Az épület mellett kerti tárolót és gyermek-WC-t is kialakítanak. 

 

Az ingatlanon jelenleg egy óvoda és a hozzá tartozó kiszolgáló melléképületek foglalnak helyet. A tervezett új bölcsődében egy csoportszobát, illetve a szükséges kiszolgálóhelyiségeket alakítják ki. A csoportszoba kiszolgálásához átadó-öltöztető, WC-mosdó-biliztető-pólyázó, játszóudvar és melegítő is tartozik. A dolgozók részére öltözőt, mosdót és zuhanyzót létesítenek. A szülők részére akadálymentes mosdó, valamint az előtérben babakocsi-tároló áll rendelkezésre. A kivitelező feladata továbbá kilenc darab parkolóhely kialakítása, melyekből egy akadálymentes. A nyertes ajánlattevőnek hat hónapja lesz majd a munkálatok elvégzésére. 

 

HBN 

 

Borítókép: MW-archív
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában