díjátadó

2019.11.25. 11:43

Debreceni cég az Üzleti Etikai Díj nyertesei között

Ünnepélyes keretek között adták át az Üzleti Etikai Díjat Budapesten a közelmúltban.

Fotó: olvasói felvétel

A díjazottak között ott volt a debreceni székhelyű Pannon Guard Zrt., mely cég a biztonsági szolgáltatók közül országos szinten elsőként részesült ebben a minősítésben. A vállalkozás büszkén viselheti az etikus jelzőt, hiszen a zsűri megítélése szerint profitszerző tevékenysége összhangban áll a fenntartható fejlődés folyamatával és céljaival.

– Hiszem, hogy egy felelős vállalkozás a profitszerzésre irányuló tevékenysége közben tud és kell is úgy cselekednie, hogy nem veszélyezteti a jövő generációnak erre való képességét, miközben a méltányos életkörülmények biztosítását sem hanyagolja el. Cégünk elhivatottan küzd a vagyonvédelmi szakma becsületének megóvásáért és a szegmensben dolgozók törvényes foglalkoztatásáért. Ugyanakkor küldetésünknek tekintjük az emberi élet és érték feltétlen védelmét. Ennek nem kizárólagosan vagyonvédelmi szektorban tevékenykedve kívánunk hangot adni: az elmúlt években számos olyan kezdeményezést karoltunk fel – legyen szó akár a betegszállítási ágazatról, segélyhívó oszlopok kihelyezéséről vagy köztéri park létesítéséről –, amelyek összességében a társadalmi haladást élhető jövőképpé formálják – fogalmazott dr. Sutka Sándor, a Pannon Guard Zrt. elnöke.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában