Programajánló

2023.09.12. 10:21

Evangelizációs alkalmakra várja az érdeklődőket a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség

Haon.hu

Forrás: Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség

Fotó: Picasa

„Isten dönt?” címmel evangelizációs alkalmakra hívja az érdeklődőket a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség. Szeptember 29-e és október 1-e között Hajdú Zoltán Levente református lelkipásztor, a Magyarországi Református Egyház Missziói Szolgálat szolgálatvezető főigazgatója hirdet igét – írta közleményében a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség.

Az alkalmak címe és időpontja: „Be lehet-e segíteni Istennek?” - szeptember 29-e, 18 óra, „…akkor lehet, hogy mégis én?” - szeptember 30-a, 18 óra, illetve „Tényleg csodákat bíz ránk Isten?” - október 1-e, 10 óra.

Az evangelizáció első alkalma után a Karakter Könyvesbolt és Kávézóban Kevezsda Szilvia misszionárius előadása lesz hallható. A felvidéki magyar misszionárius 2017-től él és szolgál Malawiban, előadásában szóba kerül az árvák felkarolása, a gépek nélküli mezőgazdaság, a vízhordó napszámosok, a helyi munkatársak és lelkészek képzése is. Szeretettel várják az érdeklődőket az ingyenes programra október 29-én, 19 óra 15 perckor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában