Megint lehet vigadni

2021.06.21. 11:03

Önfeledt dáridó, közös ének a Vadrózsákkal

Idén nyáron újra együtt rophatják a színpadon a mulatni vágyók.

Forrás: Liszter Sándor-archív

Ismét vigadhat a magyar nép, ugyanis június közepétől már falunapot is lehet tartani. Az örvendetes fejlemény hírével megkerestük Liszter Sándort, a megyénkben is sokak által ismert énekest, ő pedig elsőként lapunkkal osztotta meg, hogy a napokban aranylemez-tulajdonos lett. A mulatós zene mestere nagyon örült annak, hogy újra találkozhat szeretett közönségével, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy az elmúlt években nyújtott teljesítményét aranylemezzel díjazták.

Az igazi kikapcsolódás

– Mindannyiunknak hiányzott a társasági élet, a fellépések és természetesen a közönség szeretete. Talán minden szakmabeli helyett kijelenthetem, a legjobb, ami most velünk történhetett, nem más, mint az, hogy színpadra állhatunk, és mulathatunk együtt a hallgatósággal.

„Azok tudják igazán, milyen jelentőséggel is bír egy-egy falunap, akik a településen vagy ahhoz közel élnek.”

Sokaknak az évben csak ezek az alkalmak jelentik az igazi kikapcsolódást, ilyenkor engedhetik ki a fáradt gőzt, koccinthatnak rég nem látott rokonaikkal, ismerőseikkel. A szórakozást a lakodalmak, születésnapok, névnapok és eljegyzések jelentik; ezeken a különféle napokon való részvétel egyfajta grátisz, amit a legtöbben semmi pénzért nem hagynának ki – fogalmazott érdeklődésünkre az előadóművész.

Megváltoztak az igények

– Az idei műsorok mindenképpen eltérnek az elmúlt években megszokottaktól, mivel úgy vélem, a pandémia hatására az érdeklődők igénye is megváltozott. Az elő­adások elején megszokott felvezetés elmarad, nem lassú nótákkal, csárdásokkal indítunk, hanem egyből „belecsapunk a lecsóba”.

„A hajdú-bihariaknál talán az országban sehol máshol nem tudnak önfeledtebben dáridózni, elengedik a gondokat, és átadják magukat a pillanatnak – amire egyébként jelenleg mindannyiunknak szüksége van.”

Szeretnék minél több embert az elkövetkezendő hónapokban mikrofonközelben tudni, arra vágyom, hogy együtt ropjuk a színpadon, ugyanis egytől egyig megérdemeljük a kikapcsolódást – hangsúlyozta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában