Sztárbox

2023.11.02. 12:05

Megyeri Csilla szerint ez a két lány vívhatja a Sztárbox döntőjét

A debreceni influenszernek véget ért a verseny, a Haonnal megosztotta, hogyan látja utólag a meccset.

Nagy Emese

Megyeri Csilla is ringbe szállt

Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, több éves kihagyás után idén visszatért az RTL-re a Sztárbox, amire a debreceni származású influenszer, Megyeri Csilla is nagy erőkkel készült. Néhány napja női könnyűsúly kategóriában csapott össze a szintén sokak által ismert Berki Mazsival, aki jobbnak bizonyult.

Reggel úgy ébredtem, hogy egy vesztes vagyok, aztán sorra olvasom az üzeneteiteket, hívtok és rájövök, hogy mindezzel én csak nyertem. Kaptam egy új hobbit, egy még harcosabb lelket, és sok jó embert magam köré

– osztotta meg Instagram-oldalán Megyeri Csilla, aki a bokszmeccs után a a Haon érdeklődésére elmondta, leírhatatlan érzés volt számára a ringben küzdeni. Kitárult előtte egy olyan világ, amit elképzelni sem tudott korábban, hogy létezik. Élvezte minden pillanatát a felkészülésnek, és a Mazsi ellen való harcnak is.

Megyeri Csilla (pirosban) Berki Mazsival csapott össze 
Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

Jól bírja az ütéseket

Megyeri Csilla kiemelte, mindenféle végeredményre fel volt készülve, elmondta, jól tudta, Berki Mazsi sportolói múlttal rendelkezik, ami miatt nem túlzás kijelenteni, hogy előnnyel indult. – A mesteremmel, edzőmmel átbeszéltük az összecsapás előtt az esélyeket. Az én oldalamon állt az őserő, és az, hogy jól bírom az ütéseket, Mazsi pedig technikásabban fog küzdeni, mint egy amatőr – mondta. Hozzátette, ellenfelét a győzelemhez segítették a hosszú karjai.

– Nem volt egyszerű a nulláról elkezdeni a felkészülést, de megérte. Keményen edzettem, és büszke vagyok magamra. Nyilvánvalóan szerettem volna minél tovább jutni, de ez most így sikerült, ám nincs okom szomorkodni. Az ökölvívást nem szeretném abbahagyni, ki sem tudnak a jövőben sem rugdosni a teremből – fogalmazott. Továbbá azt is megtudhattuk, kiket tart esélyesnek a lányok közül.

Lesznek még nagy csaták, de úgy gondolom, Berki Mazsi és Járai Kíra lehetnek azok, akik a döntőben megküzdhetnek egymással

– hangsúlyozta Megyeri Csilla, aki az a hitvallása: Győzzön a jobb! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában