Ezt válaszolta!

2022.10.17. 12:26

Feltették a nagy kérdést a hajdú-bihari szépségnek

Horváth Éva szerint Bódi Sylvi termése már kereskedelmi mennyiség.

Forrás: Facebook / Bódi Sylvi

Bódi Sylvi már évek óta vidéken él, és teljes erőbedobással konyhakertjét gondozza. A modell úgy megszerette ezt az életvitelt, hogy már az Aranykalászos gazda címet is megszerezte magának. Legutóbbi fotóin az idei terméssel dicsekedett, majd Horváth Éva váratlanul kérdőre vonta egykori kolléganőjét – írja az Origo.

Mint arra a portál cikke rámutat, Horváth Éva újra Balin tartózkodik családjával, és úgy tűnik, hogy nem térnek haza egyhamar. Azt már sokszor bevallotta, hogy nagyon hiányoznak neki a haza ízek, valószínűleg ezért szúrt szemet neki Bódi Sylvi fotója.

„Mit csinálsz velük? Gyönyörűek! Egy bajom volt velük, hogy nagyjábol egyszerre érik. Nekem már a szomszéd falu is azt ette, mert befőzve is kb 100 üveg volt" - írta Horváth Éva félig kérdőre vonva Bódi Sylvit, hogy mit csinál ekkora mennyiségű terméssel.

„Ezt melyikre érted Te Paradicsomban élő asszonyság?" - reagált Bódi Sylvi a kérdésre.

„Nagyjából mindegyikre.Mondjuk, most nagyon hiányoznak, amit Te termelsz az viszont már kereskedelmi mennyiség!" - érkezett a válasz Horváth Évától, végül nem jutottak dűlőre, mert a volt szépségkirálynő nem konkretizálta a kérdését.

A képek között lapozni is lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában