Élőben a tévében

2022.01.07. 12:25

A Dal 2022: hamarosan színpadon a hajdúböszörményi zenekar

Ruby Harlem & Roy „Még ma este” című szerzeményét január végén ismerheti meg a közönség.

Forrás: Hegyi Eszter-archív

Ahogyan azt már korábban megírtuk, a Dal 2022 című élő show-ba több megyénkbeli formáció dala is bekerült a legjobbak közé. Ruby Harlem & Kohánszky Roy „Még ma este” című közös dala is ott van a legkiemelkedőbb 40 produkció között. 

 

Iván Szandra, a Ruby Harlem zenekar frontembere érdeklődésünkre elmondta, Roy tavaly kereste meg őt azzal, hogy szívesen jelentetne meg vele egy közös dalt. Munkájuk gyümölcse a Még ma este című alkotás, melyet először a Dal 2022 című élő show-ban ismerhetünk meg. 

 

– Nagyon örülünk, hogy bejutottunk a versenybe. Bevallom, a fő motivációnk az, hogy a döntőig eljussunk, mivel ott már szimfonikus zenekari kísérettel szólalnak meg a dalok, ami egy izgalmas feladat. Évekkel ezelőtt, 2011-ben lengyel szimfonikusokkal volt már szerencsém átélni ezt az élményt egy dalom kapcsán. Pontosan ezért is döntöttünk úgy, hogy megragadjuk a lehetőséget, és bízunk benne, egészen a döntőig menetelünk – fogalmazott a hajdúböszörményi énekesnő. 

 

Hozzátette, ugyanazt a hangzást hozzák, amiért a közönség szeret őket, kiegészülve Roy csodálatos hangjával. – Az elmúlt egy év nagyon sikeres volt számunkra, reméljük, az idei esztendőben ez folytatódni fog. Folyamatosan dolgozunk, alkotunk, megragadjuk a lehetőségeket, ugyanis szeretnénk, ha a dalaink még nagyobb figyelmet kapnának – fűzte hozzá Iván Szandra. 

 

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában