jön az új lemez

2021.10.13. 19:11

Végre debütálhatnak a Bad Habit régi-új dalai

Újra forog a kocka címen mutatja be tavaly elkészült lemezét a Bad Habit.

Fotó: Bad Habit-archív

A nyár döcögősen indult a debreceni Bad Habit zenekarnak, legalábbis a fellépéseket figyelembe véve, ám az utóbbi hónapokban megállás nélkül csiszolgatták a felhalmozódott dalszerzeményeket – nyilatkozta korábban Posta Máté, a Bad Habit gitárosa és dalszövegírója a Naplónak. – Az biztos, hogy vannak olyan dalok, amelyek váratlanok lesznek tőlünk, és szeretnénk ezeket minél hamarabb megmutatni a nagyérdeműnek – osztotta meg terveiket még júliusban lapunkkal.

Posta Máté akkor még csak nem is sejtette, hogy októberben az egyik eposzukat a Magyar Klipszemle legjobb klipjei közé választják, ahol végül a közönség dönthet, hogy a számos formáció közül melyik kerülhet ki győztesként.

– Óriási öröm ez számunkra, ugyanis egy ilyen időszak után, mint a 2020-as leállás, minden hasonló elismerés előrébb viszi a csapatot. Nyilvánvalóan számunkra a zene, a hangszerelés az első, de ugyanúgy fontosnak tartjuk, hogy egy-egy szerzeményhez átütő, figyelemfelkeltő klip készüljön. Egy videó attól lesz jó, hogy az egész stáb felkészült, folyamatosan kommunikálnak a forgatás előtt. Csak akkor mehet minden gördülékenyen, ha a résztvevők már előzetesen tudják, mi a feladatuk, és annak megfelelően cselekednek. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy a tagok milyen szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mennyire tehetségesek – hangsúlyozta.

Kényszer szülte lehetőség

Posta Máté megjegyezte, Hogya Viktor érkezése óta úgy érzi, még inkább nyitott a csapat, illetve sokkal több a lehetőségük is. Nagyon várják az október 22-ét, mert akkor végre bemutathatják legújabb lemezüket Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban. – Nagyon furcsa ez számunkra, mert a Forog a kocka című lemezünk már tavaly megszületett, de sajnos a koronavírus-helyzet miatt nem történt meg a hivatalos bemutató. Nyáron egy-egy zeneszámot megismerhetett róla a közönség, de mint tudjuk, az nem ugyanolyan, mint egy átfogó előadás. Mondhatjuk, hogy egy kényszer szülte lehetőségről van szó, de szeretnénk kihozni belőle a maximumot, és bízunk benne, minél többen kíváncsiak lesznek ránk – fűzte hozzá.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában