Visszatér a varázslat!

2021.05.24. 15:00

Ingyenes cirkuszi gálaműsor várja a családokat a Városligetben

Hosszú szünet után június 4-én újra kinyitja kapuit a Fővárosi Nagycirkusz, újra élőben láthatjuk az artistaművészek produkcióit. Az újranyitást május 30-án, gyereknapon szabadtéri ültetett cirkuszi gálával ünneplik meg.

Forrás: Fővárosi Nagycirkusz

Fotó: Urbán Ádám

A Szabó László és Szente Vajk rendezésében létrejött gálaműsorban fellép a Kossuth-díjas Földes László „Hobo”, a Roy és Ádám Trió, az Abrakazabra (LGT tribute – az LGT zenekarból Karácsony János és Solti János, valamint Veres Mónika „Nika” és Heincz Gábor „Biga”). Színpadra lépnek a Fővárosi Nagycirkusz Kötéltánc című dalpályázatának művészei is: Pleszkán Écska, Vincze Lilla, a Four Fathers, Pejtsik Anna nyolcfős kórussal kísérve, Czimmermann Kitti és Nádasi Veronika.

A 18 órától 21 óráig tartó gálaműsor zenei produkciói között lélegzetelállító artistaszámokat ígérnek a szervezők a Fővárosi Nagycirkusz Dinasztiák című műsorának világhírű sztárjaitól, akiket élőben kísér a társulat zenekara.

Az ugródeszkások bámulatos szaltókkal nyűgözik majd le a közönséget
Fotó: Urbán Ádám / Fővárosi Nagycirkusz

Fellép a fiatal kora ellenére többszörös cirkuszfesztivál-díjas Varga Riko Manuel és Varga Vanessza zsonglőrszámával, a Weiss Junior flienegde csoport lengőtrapéz-produkciójával és a Duo Juderto romantikus gurtniszámával. A kutyák és emberek közötti feltétlen bizalmat és játékosságot Richter Miska és Richter Alena mutatja be nyolc uszkár kutyusukkal, Ádám Krisztián magasdrót-egyensúlyozó számmal, míg Boiachin Diana lengőrúd számmal varázsolja el a közönséget. A Rolling Wheel művészi „röhnrád” duplakarika számmal, míg a Dinasztiák című műsor rendezői, a Hortobágyi Károly-díjas Silver Power pedig antik héroszokat megidéző erőemelő számával lép porondra. A Richter Kevin ugródeszkacsoport bámulatos szaltókkal nyűgözi le a közönséget.

A kutyák és az emberek közötti feltétlen bizalomra épül Richter Miska és Richter Alena produkciója
Fotó: Urbán Ádám / Fővárosi Nagycirkusz

Az ültetett eseményen a hatályos jogszabályokat betartva a 18 év feletti nézőknek kötelező bemutatniuk az érvényes oltási igazolványukat és egy fényképpel ellátott okmányukat. A 18 év alatti vendégek kizárólag felnőtt, oltási igazolvánnyal rendelkező személlyel érkezhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában