Krimi

2024.06.04. 16:45

Ketten szörnyethaltak Fejérben egy borzalmas balesetben

Az egyik sofőr kirepült a járműból és meghalt.

Forrás: Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat

Borzalmas baleset történt keddre virradó éjszaka Nagyvenyimen. Kamion és személygépkocsi ütközött. A Mezőfalvi út és a Földvári utca kereszteződésében történt balesetben egy családi ház kerítését, kandelábert, közlekedési táblákat letarolva mindkét jármű a kertben állt meg.

Egy kamion és egy autó összeütközött a Mezőfalvi út és a Földvári utca kereszteződésében, majd letarolták egy családi ház kerítését, egy kandelábert és több közlekedési táblát – tájékoztatott a Fejér vármegyei katasztrófavédelem nyomán a duol.hu.

Forrás: Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat

Mindkét jármű a ház kertjében állt meg, a motorolajat szállító teherautó pedig még egy benzinkút állomás totemoszlopát is megrongálta. Vontatmánya az útra lógott, a rakomány egy része pedig a burkolatra és a kerékpárútra került. A sofőr kirepült a vezetőfülkéből.

A kamionos és az autó utasa a helyszínen belehalt sérüléseibe, míg a kocsi vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Forrás: Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat

A TV2 Tények szerint a balesetet az okozta, hogy a luxusautó sofőrje száguldozott és nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben. A mellette ülő nő a roncsba szorulva szörnyethalt, a kamiont vezető férfi pedig kirepült a vezetőfülkéből. A felismerhetetlen roncsok egy kerítést átszakítva, egy ház udvarán álltak meg. A szemtanúk sokkos állapotban nyilatkoztak a hírműsornak.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!