Krimi

2023.02.19. 05:50

Horrortámadás: teljesen szétmarcangolta egy kutya egy nő karját Tázláron

Nem tudták megmenteni a súlyosan sérült végtagot, amputálni kellett.

Illusztráció: Shutterstock

Egy 58 éves tázlári asszony 2022. szeptember 24-én reggel kerékpározott a Kecskeméti utcában, amikor egy nagy testű kutya nekirohant a biciklijének – írja a Tények.hu.

Az ütközés következtében a nő elesett, ami az állatból agresszív reakciót váltott ki: ráharapott az asszony bal felkarjára. A környékbeliek azonnal a bajbajutott segítségére siettek, és többen azon kezdtek el dolgozni, hogy kiszabadítsák a végtagját az állat szájából. Időközben a kutya gazdája is megérkezett és csatlakozott a segíteni próbálókhoz. Végül többük kitartó munkájának eredményeként sikerült elhúzni az állatot – közölte a rendőrség.

A nő karja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni, amputálni kellett.

Forrás: Police.hu

Az állat gazdáját életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Az 53 éves asszony elmondta, hogy a történtek előtt elment otthonról, és nyitva hagyta a kaput. Nem gondolta azonban, hogy kutyája kiszökhet az utcára, ugyanis zárható kennelben tartotta, ahonnan számára ismeretlen módon jutott ki az egyébként jámbor természetű állat. 

Az asszonyt egy szomszéd értesítette arról, hogy az utcán kóborol házikedvence, ekkor pedig rögtön hazaindult, csakhogy mire odaért, már megtörtént a baj – részletezte a rendőrség.

Forrás: Police.hu

A kutyát ebrendészeti telepre szállították és hatósági zárlat alatt tartották megfigyelésen. Gazdája a későbbiekben az elaltatásáról döntött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában