Ha ez igaz....

2022.09.09. 15:50

Sokkoló, szándékosan okozhatta az öt életet követelő balesetet a szerencsi férfi (videó)

Még az eddigieknél is borzalmasabb az öt halálos áldozatot követelő balesetnek a története, mint amit eddig tudtunk róla.

Forrás: police.hu

A TV2 Tények információi szerint szándékosan vezethette neki autóját a másik kocsinak az a sofőr, aki miatt négyen szörnyethaltak Miskolc közelében kedden este. A helyiek szerint öngyilkosságra készült a férfi, mert súlyos rákbeteg volt. A tragikus ütközésben ő is meghalt. Három kisfia várta haza.

Felesége szerint azonban férje nem akart öngyilkos lenni, azt mondta, hogy rosszul lehetett vezetés közben.

A tragédia Szerencs és Miskolc között, a 24. kilométernél történt. A 46 éves szerencsi férfi a megengedett 60 kilométeres sebességet jelentősen túllépve átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik járművel, amiben négyen utaztak.

A baleset legfiatalabb áldozata egy 13 éves lány, aki édesapjával várandós édesanyját ment meglátogatni. A baba nemsokkal a baleset után meg is született.

A vétkes sofőr nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói édesapja, és a 19 éves alsódobszai fiatalember sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!