Borzalmas bűntény

2022.09.15. 01:30

Orrfacsaró bűz Gyöngyösön: holttestet találtak egy autó csomagtartójában

Egy körözött autó csomagtartójából áradt az iszonyatos bűz.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Napok óta rettenetes szag áradt egy parkoló autóból Gyöngyösön, ezért értesítették a rendőröket szerdán. A környéket rövid időn belül ellepték az egyenruhások és a helyszínelők, számolt be róla a TV2 Tények.

A csatorna szerint kiderült, a kocsi csomagtartójában egy holttestet találtak, ahogy az is, hogy  a kocsit körözték.

A nyomozás folyamatban van, bővebb tájékoztatást csütörtökre ígért a rendőrség.

A Gyöngyösi TV közben arról írt a Facebookon, hogy megtalálták a szeptember 2-án, a Kemény János utcából eltűnt fiatal férfi holttestét. A 23 éves férfi felesége is tudatta a gyászhírt a közösségi oldalán. Azt viszont egyelőre nem erősítette meg senki, hogy a két eset összefüggésbe hozható-e egymással.

A rendőrség napok óta hatalmas erőket mozgósított a budapesti Kovács Dávid felkutatására, aki még szeptember elején tűnt el Gyöngyösön.

A 23 éves családapa egy építési cég ügyvezetője, azért ment a Heves megyei városba, hogy az ott zajló építkezésükön kifizesse a munkások bérét, így vélhetően több millió forint volt nála. A férfinak azonban nyoma veszett, autóját másnap találták meg a gyöngyösi Kemény János utcában, benne papírjaival és pénztárcájával.

A TV2 Tények úgy tudja, hogy a férfit meggyilkolták. Mielőtt eltűnt, a térfigyelő kamerák felvették, ahogy egy autó egészen Budapesttől követte őt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában