Megrázó helyszíni fotók

2022.07.31. 21:58

Házaspár halt meg a szörnyű motorbalesetben

Kisteherautóval ütközött az a motor, aminek mindkét utasa meghalt vasárnap a 41-es főúton.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2022. július 31-én 11 óra 24 perckor a 41-es számú főúton Leveleknél. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros összeütközött - írja a szon.hu.

Forrás: Bordás Béla / szon.hu

A baleset következtében a motorkerékpár 59 éves vezetője és 53 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A helyszíni értesülés szerint a teherjármű utasát - aki az ütközés oldalán utazott - szintén életveszélyes sérüléssel vitte kórházba a mentő.

Forrás: Bordás Béla / szon.hu

A TV2 Tények úgy tudja: motorral kirándult a házaspár, és már hazafelé tartottak Vásárosnaménybe, amikor a baleset történt. A kisteherautó ajtaja leszakadt a becsapódáskor, a motorosoknak esélyük sem volt túlélni, szörnyethaltak. 

A baleset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában