Rémület

2021.12.21. 16:39

Pisztolyt rántott egy vásárló egy szegedi áruházban

A verekedésnek egy biztonsági őr vetett véget.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik idén márciusban áruházi konfliktusukat fegyveres garázdaság útján próbálták meg lerendezni - írja az Origo.

A vádirat szerint két férfi egy szegedi boltban vásárolt.

Egyikük már a pénztárhoz tartott, amikor figyelmetlenségből rálépett a másik lábára.

Ebből olyan heves vita kerekedett, hogy a pénztáros felszólította őket arra, hogy vagy fejezzék be a hangoskodást, vagy menjen ki és ott rendezzék a vitát. A sértett fél azzal, hogy „majd kint megbeszélik a dolgot", a bolt előtt megvárta a másikat.

A két férfi az áruház kijáratánál folytatta a veszekedést. Kölcsönösen szidták és lökdösték egymást, mígnem az a férfi, amelyik rálépett a másik lábára,

elő nem kapott valódi lőfegyverre megtévesztésig hasonlító gáz riasztópisztolyt és rá nem fogta a másikra.

A megfenyegetett megpróbálta kicsavarni a férfi kezéből, aztán egy mozdulattal a földre terítette a fegyverest, miközben azt kiabálta, hogy mindenki vigyázzon, fegyver van a férfinál. A verekedésnek egy biztonsági őr vetett véget, akinek átadták a pisztolyt. Miután az őr hívta a rendőröket, mindkét férfit a helyszínen tartotta, amíg a rendőrök nem érkeztek meg

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában