Tizennyolc éve nyomoznak

2021.12.22. 07:35

Még a rendőrök is meglepődtek: új fejlemények az eltűnt Madeleine McCann ügyével kapcsolatban

Hihetetlen, hogy mire bukkantak a zsaruk!

A rendőrök a közelmúltban kaptak egy fülest, így az írországi Donegal megye egyik otthonában razziát tartottak. Még a hatóság emberei is megdöbbentek, amikor berontottak a házba és megtalálták kifüggesztve a falra az eltűnt kislány, Madeleine McCann óriási plakátját, hiszen egészen más ügy miatt nyomoztak. A tisztek ezután felvették a kapcsolatot az Interpollal, hogy tájékoztassák őket arról, amit felfedeztek – írja a The Sun nyomán a Ripost.

A rendőrök mindeközben ellenőrizték, hogy hol volt a Donegal-ügy gyanúsítottja, a feltételezett pedofil, amikor a hároméves Maddie 2003. május 3-án eltűnt a portugáliai Praia da Luz üdülőhelyen. Az ellenőrzések alapján a tisztek megbizonyosodtak arról, hogy nincs kapcsolat gyanúsítottjuk és az eltűnt Maddie között. Egy rendőri forrás azt mondta, hogy gyanúsítottjuk nem lehetett Portugáliában, amikor a kislány eltűnt az üdülőhelyről.

„Attól tartottunk, hogy a gyanúsított megsemmisíti az esetleges bizonyítékokat, amelyeket megpróbáltunk begyűjteni, mielőtt letartóztatnánk. Azonban senki sem volt felkészülve rá, hogy Maddie McCann képét találjuk a falon”

 – mondta a forrás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában