Bulvár-celeb

2021.07.14. 00:37

Megszólalt LL. Junior – nem akar súlyos büntetést gyereke anyjának

Azt szeretné L.L. Junior, ha kisfia anyja a lehető legenyhébb büntetést kapná. Szerinte a másik gyereküknek szüksége van az anyjára, ezért nem szeretné, hogy az asszony hosszú évekre börtönbe kerüljön.

Forrás: Instagram

Gyermekünk halála a legnagyobb büntetés, ami történhetett, nem kívánok súlyos büntetést gyerekem anyjának, Csillának. A lehető legenyhébb büntetést szeretném, mivel a másik gyermeküknek nem csak apára, de édesanyjára is szüksége van

– ezt üzenete ügyvédjén keresztül az Origónak az ismert rapper L.L. Junior.

A férfi fiát egy forgalmas kereszteződésben ütötte el egy autós két éve. Az ügyben nem a sofőr ellen emelhetnek vádat, napokon belül, hanem az anya ellen.

Megkeresésünkre L.L. Junior ügyvédje azt mondta, a hasonló ügyeknél gondatlanság és hanyagság jöhet szóba. Ahogy minden bizonnyal itt is történik majd. A bíróság állást foglalhat abban, hogy a baleset helyszínén lévő útkereszteződés nagyon forgalmas, egy három éves gyerek esetében elvárható az édesanyától, hogy megfogja gyereke kezét

– teszi hozzá Mester Csaba.

Ezt erősíti, hogy korábban is volt már rá példa, hogy a kisfiú kilépett az úttestre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!