Közlemény

2022.06.03. 15:49

Major Jánost nevezte ki az állami vagyongazdálkodási stratégiáért felelős miniszteri biztossá a gazdaságfejlesztési miniszter

A miniszter a miniszteri biztostól többek között elvárja, hogy javaslataival segítse az állami vagyon transzparens működését, járuljon hozzá az állami vagyon stratégiai szemléletű kezeléséhez és gyarapításához.

Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter Major Jánost nevezte ki az állami vagyongazdálkodási stratégiáért felelős miniszteri biztossá június 1-jével. 

A gazdaságfejlesztési miniszter pénteki közleménye szerint Major János feladata elsősorban az állami vagyongazdálkodás stratégiájának kidolgozásában és az állami tulajdonú ingatlanok nyilvántartási rendszerének kialakításában való közreműködés. 

A miniszter a miniszteri biztostól többek között elvárja, hogy javaslataival segítse az állami vagyon transzparens működését, járuljon hozzá az állami vagyon stratégiai szemléletű kezeléséhez és gyarapításához, valamint javaslataival segítse az önálló és önellátó gazdaság megteremtését - áll a közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában