Bulvár-celeb

2023.12.06. 15:58

Fontos bejelentést tett Reviczky Gábor

Reviczky Gábornál 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatarákot, most újabb bejelentést tett.

Sokakat átvertek nemrég azok az álhírportálok, akik megtévesztő címekkel próbálták elhitetni az emberekkel, hogy Reviczky Gábor egyre rosszabbul van, sőt félreérthető címekkel még halálhírét is keltették. Az ízléstelen álhíreken mindenki felháborodott, ugyanis visszaéltek a színész súlyos betegségével.

A 74 éves színművész gyakran beszél arról, hogy éppen hol tart a gyógyulás folyamatában, legutóbb is jó hírekkel szolgált, viszont eléggé megviselték őt a kezelések.

Most örömhír, hogy nem kapok több kemoterápiát...

Nagy öröm lenne, ha így lenne, mert tényleg nagyon furcsa dolog, hogy már 10 éve vagyok rákos, s semmi bajom nem volt, de amikor megkapom a kezelést, tönkremegyek. Ez olyan ellentmondásos dolog. Ha átadja magát az ember a betegségnek, biztos, hogy meghal, akkor győz a betegség" - mondta Reviczky, aki igyekszik nem elhagyni magát, és küzdeni a végsőkig.

Megszólalt egy hang

Reviczky Gábor örül annak, hogy végre a szakálla is kinőtt a kemoterápia után - írta a Blikk. A színművész elmondta, hogy az első három kezelést jól viselte, de a negyediket és az ötödiket már megérezte. A hatodiknál pedig nagyon beteg volt. "Én ilyen beteg még életemben nem voltam, mint a hatodik kemó után. Teljesen kikészített” - mondta a Tényeknek.

Reviczky szerint a hatodik, erős kemoterápiája az összes rákos sejtjét elpusztította. A gyógyulás azonban nem csupán a kezelésnek köszönhető, ugyanis az égiek is a színész segítségére voltak. A teraszán érezte nemrég, hogy körülvette egy nagyon erős energia, ami átment színbe is, és már akkor tudta, hogy meggyógyult.

Egyszer csak megszólal egy hang, hogy meggyógyultál

- közölte a színész a ráckevei otthonában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában