Bulvár-celeb

2023.07.30. 05:00

Hiába nagy a nyomás, nem hajlandó megválni a kutyáitól Voksán Virág

Két gyerek mellé öt kutya - van, aki szerint ez tarthatatlan állapot.

MW

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Czerkl Gábor

Voksán Virágnak egy fiú és egy lány, az ötéves Beni és a hároméves Vivi édesanyja, mellettük még öt kutyát is nevel. A csinos lemezlovas szembeszállt az előítéletekkel és rosszindulatú megjegyzésekkel: különleges fajtájú ebeiről nem mondott le a gyermekáldás után sem.

Virág ugyanis öt pomerániai törpespicc gazdája. 

Mi már nem is család vagyunk, hanem falka! Most már végre én is tag lettem!

– kezde nevetve a Ripost kérdésére. 

"Rengeteg a teendő a törpespiccekkel: mivel dupla szőrzetük van, nagyon sok a kihullott szőr, állandóan takarítani kell utánuk, és sokszor kozmetikázom is őket" - tette hozzá.

Az elmúlt néhány évben nagyon felkapott lett a törpespicc külföldön, és hazánkban is. Nekem azonban már azelőtt megvolt az első kutyám. Tíz évvel ezelőtt, egy fotón szerettem bele, és eltökéltem, hogy nekem ilyen kutyus kell! Ekkor került hozzám Onyx. Aztán négy éve, még Vivi születése előtt megint megláttam egy fotót, egy fehér törpespiccről, akit aztán el is hoztunk. Ő a kedvencem, titkon úgy tekintek rá, mintha ő lenne az első lányom! Aztán jött a harmadik, és úgy voltunk vele, hogy csak még egy: négynél már megállunk. Akkor viszont az történt, hogy egyszerre két baba is megtetszett, és pedig nem tudtam választani

– vallotta meg Virág, aki leszögezte: 

aki ilyen kutyát szeretne, mindenképp ellenőrzött tenyésztőnél keresse, mert sok a csaló.

Sok anyuka kap negatív megjegyzéseket, amiért a baba érkezése miatt nem válik meg az imádott kutyájától. Sokan ugyanis úgy vélik, veszély- és betegségforrás lehet a kisbabákra még egy kutya is, nemhogy több. 

Hogy mi erről a csinos DJ véleménye, elolvashatja a Ripost cikkében. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!