Bulvár-celeb

2022.12.13. 15:01

Ezért akart öngyilkos lenni a híres magyar színész özvegye

A Bors kiderítette, hogy egy régóta húzódó családi vita áll a háttérben.

203663830

Fotó: allstars

Napok óta másról sem szólnak a hírek, hogy az egyik leghíresebb hazai színészóriás özvegye öngyilkos akart lenni. Míg az ország nagy része még mindig azt találgatja, hogy vajon kiről lehet szó – személyiségi jogok miatt nem hozható nyilvánosságra – a Bors már azt is tudja, hogy mi vezetett odáig, hogy egy korábban életvidám, energikus asszony pár hónap alatt olyan rossz pszichés állapotba kerüljön, hogy túladagolja a gyógyszereit. Az asszony negyven nyugtatót vett be, és csak a szerencsén múlt, hogy még időben rátalált az egyik családtagja és kórházba szállították - írja a Bors.

 

A lap információi szerint egy elmérgesedett családi vita borította ki az özvegyet.

 

Nem titok, hogy hosszú éveken keresztül komoly ellentét volt a családban két szereplő között, évekbe telt mire rendeződött a helyzet és viszonylagos nyugalom lett. A békét többek között a legendás színész halála hozta meg, a família összetartott a gyászban

– mondta a Borsank egy, névtelenséget kérő családi ismerős.

A családfő elvesztése óta kicsivel több, mint egy év telt el, és a jelek szerint sajnos ismét előjöttek a régi ellentétek, a felek újra egymásnak feszültek. Ennek a sorozatos veszekedésnek lett az eredménye az, hogy az özvegyasszony bevette az összes gyógyszert, amit otthon talált.

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában