Veszélyes

2022.09.15. 06:21

Hátborzongató rémálommá vált Sári Évi szülinapja

A napokban ünnepelte születésnapját Sári Évi, ám a parti helyett rendőrökkel kellett töltenie az idejét.

Fotó: Bors

Mint a hot! Magazinból kiderült, az énekes-színésznőt baleset érte, kocsijába a dugóban ülve, hátulról szaladtak bele. A baleset egy hármas karambol volt, amelyben az utolsó autó volt a vétkes – írta a cikk alapján a Bors.

„Új autóm van, a kis szerelmem. Fájt, hogy kisebb kár keletkezett a hátulján. A legjobban a középső autót sajnáltam, amely jobban megrongálódott, ráadásul egy mozgássérült fiú az érintett, aki autóval jár dolgozni. A harmadik felet győzködni kellett, hogy elismerje a hibáját. Két óráig tartott, amíg rendőrt hívtunk, kitöltöttük a papírokat, és a kárszakértő felmérte a keletkezett bajt” – mesélte Sári Évi, aki bár elkésett a vacsoráról és az autója is megsérült, úgy érzi, nem érdemes idegeskedni, hiszen lehetne sokkal rosszabb is a helyzet.

Arra gondolok, hogy talán valami rosszabbtól óvott meg a sors. Rájöttem, fölösleges dühöngeni: vannak nagyobb problémák is az életben! Az elmúlt évben két fiatal közeli ismerősöm is megbetegedett, és tragikus véget ért az életük. Édesanyám is egy éve hagyott itt. A szülinapomra sem kívántam mást, csak egészséget és azt, hogy úgy haladjon szakmailag tovább az életem, ahogy eddig. Az egészségnél nincs fontosabb”

 – mondta Évi a hot! Magazinnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!