Boldogság

2022.09.08. 18:00

Tóth Gabi ruhájában tündökölt Hosszú Katinka a nagy napon

Hosszú Katinka a menyasszonytáncot egy különleges matyó hímzéses ruhakölteményben járta el, beszerzésében Tóth Gabi volt segítségére.

Fotó: Bors

Hosszú Katinka és szerelme Gelencsér Máté augusztus 22-én mondta ki a boldogító igent. A pár különleges helyszínt választott, Szentendrén a Skanzenban tartották az esküvőt.

Katinka gyönyörű menyasszony volt, Instagram oldalán a napokban mutatott néhány képet rajongóinak, amin a csodaszép menyasszonyi ruhájában tündökölt, és a hitvesi csók elcsattanásának pillanatát is láthatták a rajongók.

Katinkának nem csupán a menyasszonyi ruhája volt különleges darab, de a menyecske ruha is. A háromszoros olimpiai bajnok egy piros, matyó hímzéses ruhát viselt.


A gyönyörűen dekoltált, hátul hosszított ruhakölteményért Instagram sztorijában mondott köszönetet Tóth Gabinak, aki ezt az ikonikus modellt a Sztárban Sztár leszek! második évadában viselte - írja a Tények.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!