Súlyos titkok...

2022.09.05. 22:10

Krisztián rendszeresen verte Berki Mazsit

Egyre több brutális részlet lát napvilágot arról, hogy mi is történt a celeb halála előtti hónapokban a zárt ajtók mögött. A szomszédok ütlegelésről és még durvább tettekről számolnak be...

Forrás: Ripost

A szomszédok szerint pár nappal Krisztián halála előtt rendőri intézkedésre volt szükség a házaspár egyik eldurvult vitája miatt. A Bors megtudta, hogy ez csak a jéghegy csúcsa volt. Az izomceleb tavaly ősz óta bántalmazta szóban és fizikailag is a gyermeke édesanyját.

Berki Krisztián és Mazsi hosszabb ideig éltek a Római-parti társasházukban, az ottani szomszédoknak volt idejük megismerni a házaspárt és belelátni a féltve őrzött privát életükbe. Az ő elmesélésük szerint teljes félreértés azt feltételezni, hogy Berki Krisztián egy angyal volt, akiből a „hisztis” feleség provokálta ki az erőszakot. 

Krisztián már hónapokkal a halála előtt ámokfutásba kezdett, a szomszédok szem- és fültanúi voltak annak, hogy milyen rettentő gyorsasággal változik a személyisége. Az utolsó karácsonyon olyat tett, amire nincs bocsánat, és amiért a halála miatt sajnos már nem is tud elnézést kérni. 

Hónapokon át éltünk egy házban, ezalatt az idő alatt rengeteg mindent láttunk és sajnos hallottunk

– mondta a Bors megkeresésre egy névtelenséget kérő, III. kerületi szomszéd. 

– Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést – bár nem szerettük volna hallani –, és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán 

megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást... Borzasztó volt.

 De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget, és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe.

Forrt benne az indulat

A szomszéd visszaemlékezése szerint a tavalyi karácsony hozta meg a fordulópontot a páros kapcsolatában, akkor szabadult el a pokol.

– Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszívan érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt – szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy... Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötvenkilósan ő volt a villámhárító. 

Mazsi rengeteget szenvedett Berki Krisztián mellett
Forrás: Facebook

A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt.

Mazsi szülei sem tudtak a pofonokról

A szomszéd szavait megerősítik a fiatal édesanya rokonai is, akik véletlenül szereztek tudomást a bántalmazásokról.

– Nem merte elmondani nekünk, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött, de egy barátnőjének bevallotta ezt a hasba rúgást, így tudtuk meg, hogy Krisztián bántja őt. A szülei sem tudtak semmiről, viszont egy alkalommal egy verésnek Krisztián édesanyja is szemtanúja volt – mondta a Borsnak a fiatal édesanya egyik rokona. – Akkor raktuk össze a képet, hogy nem a szoptatástól néz ki megviseltnek, hanem a testi és lelki terrortól, amiben része volt. Krisztián egyébként múlt ősszel kezdett el teljesen kifordulni magából. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett – ezért hallották az új szomszédok, hogy állandóan a pénz miatt veszekednek –, mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsitörlesztőket, az élelmiszert. Ennek a tarthatatlan helyzetnek lett a vége Krisztián halála. Hiába volt mellette Mazsi még akkor is, amikor a legmélyebben volt, Krisztián önbizalomhiánya, szeretetéhsége és a szteroidok okozta pörgésben gyakorlatilag elpusztította saját magát.

A lap megkereste az ügyben Berki Mazsit is, hogy megtudják, tényleg megtörténtek-e ezek a rettenetes dolgok. Az édesanya, aki nem tagadta a történetek igazságát, diplomatikusan csak annyit válaszolt:

A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra 

– zárta rövidre a Bors megkeresésére.

Berki édesanyja, Júlia: Krisztián hajlamos volt az erőszakra 

A celeb édesanyja szerint a fia már kisiskolás korában is mindent megtett annak érdekében, hogy az ő akarata teljesüljön. 

A fiamat a felesége állandóan piszkálta. Krisztiánt nem lehetett már kiskorában sem sarokba szorítani. Ha úgy érezte, hogy ezt teszik vele, akkor bizony kitört. Ilyen volt a személyisége. Ha nem piszkálták, a világ legnyugodtabb embere volt.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!