Rémisztő élmény

2022.09.22. 09:26

Demcsák Zsuzsa szállását letarolta a hurrikán: „Életem legszörnyűbb éjszakája volt”

Szörnyű zajra ébredt Demcsák Zsuzsa, melyet a Fiona hurrikán okozott Dominikán, a TV2 Money or Love műsora forgatásának színhelyén. A munka leállt, a műsorvezető ideiglenes lakása ugyanis lakhatatlanná vált, azonban a csatorna mindent megtett, hogy senkinek se essen baja.

Fotó: Bors

A csodálatos Karib-térség szigetországát, Dominikát sújtotta hatalmas erejével a minap Fiona, a trópusi hurrikán, amely olyan erővel csapott le, hogy a Super TV2 Money or Love napi realityjének forgatása is leállt. Demcsák Zsuzsa, aki az elmúlt hetekben munkája és hivatása miatt a szigeten tartózkodik, borzalmas éjszakát tudhat maga mögött.

– Életem legszörnyűbb éjszakája volt! Ez a ház lakhatatlanná vált, most jöttünk ide a romokat eltakarítani, szerencsére van segítségünk. Az elázott ruhákat és a cipőket próbáljuk menteni, ami kicsit lehetetlennek tűnt. Hogy is mondjam, elég kalandos eddig ez a forgatás – mondta Instagram-videójában Demcsák Zsuzsa, aki ugyanakkor még mindig a történtek hatása alatt van.

A Bors az eset kapcsán megkereste a TV2-t.

Mind a Money or Love gyártó cége, mind a csatorna felkészült a Fiona hurrikán érkezésére, megtettük a szükséges intézkedéseket, volt forgatókönyvünk minden eshetőségre. A stáb ennek köszönhetően fel volt készülve a térségben ilyenkor előforduló szélsőséges időjárásra.

– Folyamatosan kapcsolatban voltunk a kint tartózkodó kollégákkal, a vihart mindenki épségben átvészelte, az épületekben keletkezett károk helyreállítását rögtön megkezdték a kollégák. Minden a terveinknek megfelelően zajlik, a forgatás pár napos, a vihar idejére történt leállás után folytatódni fog – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától. Demcsák Zsuzsa a történtek után egy friss Instagram-poszttal oldotta a feszültséget, melyben még a hurrikán előtti pillanatokat örökítették meg. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!