Így van most

2022.08.20. 16:34

Friss hírek érkeztek VV Anett állapotáról

A szörnyű balesete utáni első napok nem csak testileg, de érzelmileg is rettenetesen megviselték az egykori valóságshow-szereplőt.

Fotó: Bors

Béres Anett egy hosszú írásban magyarázza a követőinek, hogy a balesete után csakis arra tudott gondolni, hogyan csinálhatná vissza az egészet... Erre természetesen nem volt lehetősége, így muszáj volt elfogadnia a tényt, hogy teljesen megváltozott az élete. 

Béres Anett és Sáfrány Emese júliusban vettek részt egy ayahuasca-szeánszon, amitől azt várták, hogy tisztábban látnak majd a jövőjükkel kapcsoltban. A szertartás azonban rosszul sikerült, elfajultak a dolgok, Anett olyan hallucinációkat él át, aminek következtében öntudatlanul menekült az erdőben majdnem egy egész napon át. A menekülés közben komoly sérüléseket szenvedett, eltört a csigolyája, több bordája és a sarokcsontja is. Csak a szerencsén múlt, hogy az éjjeli hidegben nem hűlt ki, huszonnégy órán keresztül feküdt a földön a balesete után...

Anett az elmúlt hetekben több műtéten esett át, testileg és lelkileg is a felépülés útjára lépett... Mostanra megvilágosodott és elfogadta, hogy innentől kezdve ezzel az élménnyel kell együtt élnie. A Bors szemléje szerint erről így írt a közösségi oldalán: 

Sziasztok! Rengetegen írtatok nekem a riport óta, hogy mellettem vagytok, amit nagyon köszönök! A baleset után az első egy hétben, csak arra tudtam gondoltam, hogyan tudnám vissza csinálni, de utána erőt vettem magamon, és a rosszban csak a pozitív dolgokra koncentráltam! A legfontosabb, hogy életben vagyok! Sok van még a gyógyulásomból, de mindent megteszek, hogy napról napra fejlődjek valamit! Egy baleset mindig megváltoztatja az ember gondolkodását, és utána jobban értékelünk mindent! Ha érdekel benneteket, akkor beszámolok majd, hogyan haladok a gyógyulással! Most nagyjából még csak feküdni tudok, a jobb lábamra nem terhelhetek, és a gerincmerevítőt is még hordanom kell! Minden nap gyógytornászok, egy nagyon kedves és profi lány segít nekem benne! Szép napot Nektek!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában