Kiderül az igazság

2022.06.21. 09:46

Őt vádolja az ügyészség L.L. Junior gyermekének halála miatt

P. Kármen harcba száll ártatlanságáért.

Kedd reggel megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken L.L. Junior balesetben elhunyt kisfiával kapcsolatos per, melyben Hopp Csilla barátnője, P. Kármen gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt áll a bíróság előtt. 

LL Junior per, Hopp Csilla barátnőjének pere, BORS
Fotó: Bors

Jelen volt a tragédiánál

Nyilvánvaló, hogy aki ott volt aznap, az soha az életében nem tudja kitörölni az emlékeiből 2019. augusztus 31-ét. A napot, amikor L.L. Junior kisfia egy hirtelen mozdulattal kitépte a kezét a felnőtt fogásából, és átrohant az úton. A gyermeket egy arra szabályosan haladó autó elütötte, aminek következtében a kicsi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrségi nyomozás azonnal kezdetét vette, az első hírek arról szóltak, hogy a gyermek édesanyja, Hopp Csilla fogta a kisfiú kezét… Aztán a nyomozás előrehaladtával megváltozott az ügyészség álláspontja, és végül az édesanya barátnőjét, P. Kárment vádolták meg gondatlanságból elkövetett emberöléssel.

Harcba száll ártatlanságáért

Mint arról korábban beszámoltunk, a mostani tárgyláson alapvetően arról kell nyilatkozni az asszonynak, hogy elismeri-e a bűnösségét, vagy sem. A tárgyalás előtt a Bors úgy tudta, Kármen szeretne harcba szállni igazáért. Inkább végig csinálja az akár még évekig elhúzódó tárgyalássorozatot, kockáztatva azt, hogy esetleg komolyabb büntetést is kaphat, minthogy azzal a tudattal éljen élete végéig, hogy a kisgyermek halála szárad a lelkén. 

LL Junior per, Hopp Csilla barátnőjének pere, BORS, Móricz István
Kármen nem kívánt vallomást tenni az előkészítő ülésen  Fotó: Móricz István

P. Carmen nem kívánt vallomást tenni az előkészítő ülésen, ezért a bíróság egy rövid szünetet követően el is kezdte az ügy tárgyalását. 

Megszólal a szemtanú

A keddi napon P. Kármen mellett egy szemtanút hallgatnak ki. Az ügyészség indítványozta, hogy a tárgyalássorozat egy későbbi alkalmával személyesen hallgassák meg annak az autónak a sofőrjét és a kocsi utasát is, amely a tragikus kimenetelű baleset résztvevője volt. Az idős sofőr számára ez nagy trauma lenne, ő egyébként is összetört a balesetet követően. Alighanem erre való tekintettel a bíró elvetette az ügyészség ezen indítványát - írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában