Ez rejtélyes

2022.06.30. 15:05

Nagy bejelentésre készül a NASA, eddig nem látott dolgot fényképezhettek le

Különös fotó készült a Holdról: döbbenetes dolog jelent meg az égitesten.

Egy Hold-felderítő kamerákkal foglalkozó szakember, Mark Robinson korábban hozta nyilvánosságra a fotót, ami sokak szerint azt bizonyítja, hogy léteznek földönkívüliek.A szóban forgó felvételen egy dupla kráter látható, ami az ufó-hívők szerint egyértelműen olyan, mint egy lábnyom.

A NASA a napokban azzal a hivatalos magyarázattal állt elő, hogy a kráterek egy 2014-es küldetésben használt kínai rakéta nyomai, ám nem mindenki hisz ebben. Azok, akik hisznek a földönkívüliek létezésében, úgy vélik, hogy akkor hagyták a nyomokat maguk után, amikor megfigyelték a Földet.

Forrás: NASA / Origo

Hamarosan még több fotót láthatunk a Holdról, ugyanis 2022 márciusában a NASA mérnökei bejelentették, hogy a James Webb Űrteleszkóp optikai teljesítménye színes fotókat is képes készíteni. A vadonatúj űrtávcső legelső színes, nagy felbontású fotóit, illetve spektroszkópiai adatait július 12-én, magyar idő szerint 16 óra 30 perckor fogják bemutatni -írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában