Ügyes!

2022.06.30. 18:01

Kóbor János kislánya nagy hírt jelentett be, büszkén mutatta meg a rajongóknak

Kóbor János nagyon büszke édesapa lenne, ha fentről látja imádott Lénácska tanulmányi eredményeit, biztosan örül.

 

Kóbor János kislánya még csak 15 éves, de a sors édesapja korai elvesztését osztotta rá mégis osztályrészül, mely megviselte a fiatal kamaszt, ezt a Bors is megírta már. Azonban úgy tűnik, Léna számára a tanulás az egyik legfontosabb dolog, noha még nem döntötte el, hol tanul tovább. Korábban a Borsnak felnőttes őszinteséggel nyilatkozott a továbbtanulásról.

Most úgy gondolom, hogy orvos szeretnék lenni, mint a bátyám, Martin, aki fogorvos- újságolta a Borsnak határozott elképzeléseit Léna.

Most Instagram oldalán osztotta meg a jó hírt, hogy tanulmányi eredményeit díjjal ismerték el, aminek az egész család érthetően nagyon örül.

A Bálint Márton tantestülete kiemelkedő tanulmányi teljesítményem, példaértékű magatartásom, közösségi munkám, versenyeredményeim elismeréseként a 2022. évi Bálint Márton-díjat nekem ítélte

– írta ki a tini őszinte örömmel képe alá. Idei megpróbáltatásokkal teli évét, és ennek ellenére kitűnő eredményeit egy gyönyörű emlékplakettel, egy táblagéppel és egy szép oklevéllel díjazták. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!