Ez az igazság

2022.06.14. 09:05

Kitálalt Berki Krisztián ügyvédje: elmondta, tényleg hatalmas adóssága volt-e a celebnek

Berki Krisztián ügyvédje tiszta vizet öntött a pohárba. Elárulta, milyen volt a sztár anyagi helyzete valójában.

Berki Krisztián május 6-án távozott az élők sorából, lakásának erkélyén kislánya, Natasa talált rá. A celeb haláláról és anyagi helyzetéről egykori ügyvédje nyilatkozott: „A halála napján fél 9-kor hívtak a helyszínről, hogy akkor a Berki úr halála kapcsán ki fogja képviselni a családot” – kezdte Szilágyi Roland.

„Úgy tudom, hogy megvan az eredménye a boncolásnak, de azt is egészen konkrétan tudom, hogy erről a család még nem kapott hivatalos értesítést” – árulta el az ügyvéd, aki négy évig képviselte Berki Krisztián ügyeit, jó barátok is lettek. Elmondása szerint a celeb már akkor légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küzdött, amik a testépítő múltjának a hozadékai voltak. Erre jöttek a magánéleti problémák és a bírósági ügyek, ezek miatt elindult Krisztián a lejtőn. Az utolsó időszakban már az ügyvédjével sem volt a régi a viszonyuk.

„Megjelent nagyon sok helyen, hogy Krisztián csak adósságot hagyott a családjára. Ez azért nem teljesen igaz. Neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, amit a halála előtti évben kötött, amiben ő rendelkezett – kvázi előre látva ezt – a halála esetére szóló kedvezményezetti pozícióban lévő személyekről. Az nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincs semmije a nevén” – mondta az RTL Klubnak az ügyvéd.

Elmondta, pont olyan tartozásai voltak, mint bármelyik embernek, nem nagy összegek, kivéve a lakásfelújítás körüli ügy. Több millióval tartozott a kivitelezőnek, ennek a rendezése már Mazsira hárult.

„Ezek is rendezve lettek az elmúlt időszakban. Krisztiánnak nem az adósságok voltak a problémái, hanem az elmúlt egy évben, ami összejött, és folyamatosan jöttek a rosszabbnál rosszabb események és kudarcok. Nehezen tudott ő ebből lelkileg kijönni” – mondta még az ügyvéd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!