Megható fotó

2022.03.09. 11:03

Liptai Claudia legutóbbi posztjából kiderült, hogy kire hasonlít Panka

Liptai Claudia nőnap alkalmából osztott meg egy fotót a család nőtagjairól, annak ellenére, hogy ő nem ünnepli ezt a napot.

Liptai előző házasságából született Gesztesi Panka, aki már 15 éves múlt. A tinédzser lányt mindenki színész édesapjához, Gesztesi Károlyhoz hasonlítja, aki már több mint két éve – tragikus körülmények között – vesztette életét.

Gesztesi Panka az utóbbi években több felkérést is kap, mint fotómodell, mellette sikeres sportolói karriert is épít, versenyszerűen aerobikozik és fiatal kora ellenére már többszörös bajnok. Édesanyja nagyon büszke lányára, ezért most őt is köszöntötte nőnap alkalmából.

A műsorvezető által megosztott fotómontázson nem csak Panka, hanem Liptai néhai édesanyjának fotója is látható, akinek emléke előtt így tiszteleg lánya. A képek alapján feltűnik, hogy Gesztesi Panka nem csak édesapja, hanem nagymamája vonásait is jócskán örökölte.

Az eredeti poszt és kép a linkre kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában