Mintha kicserélték volna

2022.02.12. 14:41

Kulcsár Edina leküzdötte a depressziót

A gyönyörű modell boldogabb, mint valaha.

Szinte zongorázni lehet a különbséget Kulcsár Edina fél évvel ezelőtti és mostani megnyilvánulásai között. Az egykori szépségkirálynőre láthatóan jó hatással volt, hogy pontot tett a házassága végére, új szerelme, a nála hét évvel fiatalabb G.w.M mellett pedig teljesen kivirult - írta a Bors.

 

Elmúlt a megfelelési kényszere, kiegyensúlyozott lett

 

Bár korábban kényszeresen odafigyelt arra, hogy mindenki elfogadja és szeresse, most állítja, hogy az elmúlt, közel egy hónapban mindez megváltozott benne.

„Azt hiszem, az elmúlt három hét pontosan erre volt jó számomra. Szerintem végleg megtanultam elengedni a megfelelési kényszert. Hogyan? Szerintem, ha megfelelő emberek vesznek körbe, ha igazán boldog vagy, akkor csak az lehet mérvadó számodra, hogy ők mit mondanak és gondolnak rólad” – fogalmazott az Instagram-oldalán tartott kérdezz-felelekben.

 

Sokkal jobb a kapcsolata a gyermekeivel

Úgy tűnik, igaz a mondás, mely szerint, ha a mama boldog, a baba is az lesz. Edina úgy érzi, amióta új életet kezdett, a gyermekeivel, a három és féléves Medox-szal és a másfél éves Ninával is jobb a kapcsolata.

„Sokkal-sokkal erősebb és kiegyensúlyozottabb!” – válaszolt arra a kérdésre, milyennek érzi a gyermekeivel való viszonyát.

Azt is elárulta, hogy a kicsik semmit nem érzékelnek a válásból, boldogok és kiegyensúlyozottak.

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk és meg is fogunk, hogy ebből ne érezzenek túl sokat. Eddig minden bizonnyal sikerrel jártunk, és szerintem a nehezén már túl is vagyunk.”

 

Kilábalt a depresszióból

Állítása szerint tavaly óta tartott nála a depressziós állapot, amit számos szomorú hangvételű bejegyzésével demonstrált. Mostanra azonban – a jelek szerint – kisütött a nap, Edina pedig boldogan élhet új párjával.

Azt mondja, akkor sem bánná, hogy meghozta a döntést a válást illetően, ha a kapcsolata a fiatal rapperrel nem tartana sokáig.

„Ha csak ennyi boldogság jutott volna nekem, ez az öt hét, ami mögöttem van, akkor is megérte volna” – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában