Már mindent elterveztek

2022.02.10. 05:40

Kiderültek a részletek Tóth Vera esküvőjéről

Az énekesnő és vőlegénye, Pauli Zoltán gasztrotanácsadó tavaly karácsonykor lettek jegyesek, a Család-barát legutóbbi adásában a lánykérés nagy pillanatáról és jövőbeli terveikről is meséltek.

Nemcsak egymást, hanem a másik szenvedélyét is szeretik: Tóth Vera előadóművészként éppúgy rajong a gasztronómiáért, mint ahogy kedvese, Pauli Zoli a zenéért. A jegyespár úgy tartja, fontos, hogy egy társas viszonyban hasonló legyen a felek érdeklődése, hiszen ez biztosítja az élményekkel teli, közös időtöltést. Az énekesnő a Család-barát adásában hangsúlyozta, kapcsolatuk fejlődését ezenfelül egymáshoz jól illeszkedő értékrendjüknek köszönhetik, hiszen az első helyen mindkettőjük életében a család áll.

„Sokaktól kaptam olyan megjegyzést, hogy miért éppen karácsonykor lettem menyasszony. A családi együttlét számunkra rendkívül fontos, ezért történt az ünnepek alatt az eljegyzésünk. Végre mind együtt lehettünk, letelt a hároméves próbaidőnk és szintet szerettünk volna lépni” 

– kezdte Tóth Vera, vőlegénye, Pauli Zoli oldalán, akik a Család-barátba nemcsak beszélgetni érkeztek, hanem megmutatták azt is, amihez a legjobban értenek: az énekesnő gyönyörű dalokkal, a gasztroguru pedig fenséges fogásokkal érkezett.

Az adás folytatásából kiderült, hogy pontos dátumot még nem tűztek ki az esküvőre, mivel Pauli Zoli vállalkozása fejlesztésén dolgozik, Tóth Vera pedig új dologba vágott, lakáskoncerteket tart, így valószínűleg csak 2023-ban lesz esküvőjük. Abban már biztosak, hogy nem Palkonyán tartják a menyegzőt, mivel elsősorban a munka, vállalkozásuk köti őket ide.

 A nagy napon lazítani szeretnének, hagyományos lagzival, szűk körben, de felszabadult, boldog családtagokkal és baráti körrel.

„Szerencsére a családi összhang nálunk adott. Vera sógora, Krausz Gábor ráadásul kedves barátom, akivel szeretek együtt dolgozni a konyhában. Nyáron olyan koncertbulira készülünk, ahol mi, férfiak főzünk, a lányok, Vera és Gabi pedig együtt énekelnek” – tette hozzá Pauli Zoli, akinek a műsorban bemutatott ínycsiklandó receptjei megtalálhatók a Médiaklikken, ahol újranézhető a teljes adás, valamint 60 napig elérhetők a korábbi adások is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában