végre megvan

2021.11.08. 08:11

Ezt a különleges nevet kapta végül Berki Mazsi és Berki Krisztián kislánya

Berki Krisztián és Berki Mazsi családja 2021. november 4-én bővült, Mazsi ugyanis életet adott egy gyönyörű kislánynak, akinek 3 nap várakozás után Krisztián megosztotta a nevét.

Forrás: Bors

Miután megszületett a legkisebb Berki, a család nem a hagyományos útját választotta kislányuk nevének választásában.

Szerették volna, ha gyermekük a legjobb élet elé nézhetne és boldogságához vezető útra születésének percében ráléphessen. A névválasztáshoz számmisztikust választottak, és a Bors megkérdezte Berki Krisztiánt, hogy miért egy ilyen úton indultak el.

Gyönyörű nevet akartunk a kislányunknak.

Olyan nevet akartunk neki adni, amit büszkén visel majd élete során. Mivel a születésünkkor kapott nevünk meghatározza egész hátralévő életünket, fontos volt számunkra, hogy kislányunk egy jó élet felé vegye az irányt már az első napjaitól kezdve. Továbbá személy szerint én nagyon szeretem az orosz neveket. Valahogyan számomra erőt, fegyelmet, eleganciát sugároznak. Jó kimondani őket. Mazsival beszéltük is, hogy én valószínűleg Katerinának fogom hívni, ő meg inkább Emmának. A Berki Natasa Zselyke után, úgy érzem sikerült egy csodás nevet adnunk a Mazsival közös gyermekünknek – mesélte el a büszke édesapa.

A Bors a szülőktől megkapta Kiss Zoltán Zéro numerológus szakember elérhetőségét, aki szakmailag is kifejtette újságírónknak, hogy miért esett erre a névre a választás:

Mikor Berkiék megkerestek, már akkor volt vagy 10 név, ami tetszett nekik.

Tanácsot kértek, kielemeztük a neveket és két lehetőség maradt. Berki Emma Katarina és Berki Emma Katerina. Én mindkét névről elmondtam, hogy az életben való helytálláshoz milyen energiákkal rendelkeznek. Végül a Katerinára esett a választásuk. A Katarinához képest ez egy lágyabb, nőiesebb név, szintén nagyon jó szellemi energiákkal. A kislány így is egy nagyon erős, ambiciózus személyiség, jó üzleti érzékkel és kiváló kommunikációs képességekkel. Van benne céltudatosság, fontos számára az önmegvalósítás, de a születési számai azt mutatják, hogy szerencsére a párkapcsolat, a család is kihagyhatatlan lesz az életéből – mesélte a Bors újságírójának Kiss Zoltán Zéro.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában