TITOKZATOS ÜGY

2021.10.09. 13:40

Curtis kisfiát megtámadták a játszótéren: így reagáltak a szülők

Az alma nem esett messze a fájától, a két éves Doncsi máris olyan habitussal éli a mindennapjait, mint a híres apukája. Ha kell, megvédi magát. A részletek nem nyilvánosak, de annyi bizonyos, hogy nem lehet könnyű egy Széki fiút legyőzni.

Forrás: Ripost / Szabolcs László

Minden felnőtt tudja, hogy az első kihívásokkal már a homokozóban találkozik az ember: a szomszéd kislány elveszi a lapátot, egy idegen fiú pedig szétrúgja az ügygonddal épített homokvárat. Aki ebben a közegben gyengeséget mutat, annak az egész további élete csalódásokkal és kudarcokkal lehet teli, úgyhogy nagyon fontos pillanat ez egy kétéves életében.

Curtis fia, a kis Doni élete is elérkezett ehhez a mérföldkőhöz, erről árulkodik az édesanyja, Krisztike csütörtöki Instagram posztja, melyben arról számol be a nagyközönségnek, hogy a kisfiával történt valami. Hogy pontosan milyen konfliktusa volt Doninak, azt nem tudni, azt azonban igen, hogy a szülők bármi áron megvédik a gyermeküket. Az erről szóló levelezést Kriszti megmutatta az Instagramon is, a posztot azonban péntek reggelre törölte – írja a Bors.

”De nem fáj neki?” – kérdezte Curtis Krisztit, aki nyilván elmesélte az édesapának, hogy mi történt a közös gyerekükkel. ”Nem” – válaszolta az édesanya, amitől Curtis is megnyugodott.

”Most el is mondta, hogy...volt” – folytatta tovább Kriszti, a bűnös nevét kitakarva, majd így folytatta: ”AZ ANYUKÁJÁT LE IS CSAPOM!”

Mire Curtis azt írta: ”AZ APJÁT MEG ÉN.”

A szülők a levelezésen jót nevettek, természetesen senki nem akar senkit tettleg bántalmazni. Ráadásul Kriszti és Curtis is abban hisz, hogy Doninak meg kell tanulnia megvédeni magát.

A gyönyörű szőke kisfiú viszont, a jelek szerint még nincsen kész a harcra, számára még sokkal fontosabb az állatok simogatása, a túrázás és a soha véget nem érő játék. Persze kötekedő ovisok nélkül. Úgy nyugalmasabb.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!