Bulvár-celeb

2021.07.29. 12:10

Felháborító! Elképesztő módon nyerészkedtek Benedek Tibor özvegyén

Nem várt támadás érte Epres Pannit. Módosították, ráadásul az engedélye nélkül használták fel a korábbi fényképeit.

Forrás: Bors

Fotó: Zsolnai Peter

Megdöbbentő dologgal kellett szembesülnie a napokban Benedek Tibor özvegyének. Epres Panniról az interneten idősre retusált fényképek jelentek meg, amiken legalább nyolcvanévesen látható.

A gyönyörű modellnek fogalma sem volt erről a reklámról, ugyanis a cég engedély nélkül élt vissza az ismertségével.

A Hot! Magazin figyelt fel arra a japán kozmetikai termékeket népszerűsítő hirdetésre, amelynek eredeti változata 2019-ben készült a barna szépségről, ám a módosított felvételen Panni tele van rácokkal, és több évtizedet öregítettek rajta.

Finom vonásai azonban tisztán felismerhetőek.

„Aki az ismerősei közül látta, hogy mit csináltak Panni arcával, azt sokként érte. Hihetetlen, hogy egy ilyen támadás egy olyan, köztiszteletben álló közszereplőt érint, aki, mióta csak ismerjük, tudjuk, hogy mennyire odafigyel arra, hogy mihez adja a nevét. Nem véletlen, hogy világszerte elismert a szakmában. Közben meg a magánéletét is mindig úgy irányította, hogy abban semmi kivetnivalót nem lehet találni. Undorító, amit művelnek vele” – nyilatkozta a lapnak feldúltan egy neve elhallgatását kérő bennfentes a Ripost szemléje szerint.

A Hot! Magazin megkereste Epres Pannit is a fotók kapcsán, ám nem tudták elérni, így menedzsmentje nyilatkozott helyette.

„Panni soha nem vett részt ilyen kampányban, nem adta a nevét ilyen termékhez. Ráadásul a világ egyik legnagyobb szépségipari márkájának az arca, nem hagytuk jóvá a kép felhasználást. Sajnos egyre gyakoribb, hogy ilyen megtörténik a hírességekkel is, sok esetben pedig nehéz visszakeresni a felelősöket” – szögezte le a menedzser, aki még a lehetőségét is kizárta annak, hogy Panni és a termék kapcsolatban lennének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában