Bulvár-celeb

2021.05.31. 10:21

Sokkoló: megerőszakolta egyikük unokatestvérét két férfi – az egyik tettes nevetve nézte végig az aktust

A nővel az erőszak után megitattak egy kábító italt, majd egy erdőbe vitték, ahol ismét megerőszakolták.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Pest megyei nyomozók felkutatták és elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy tanyára csábították, majd megerőszakolták egyikük unokatestvérét – számolt be a történtekről a rendőrség közleménye alapján az Origo.

Azt írták, hogy munkalehetőséget kínálva vitték egy hévízgyörki tanyára a nőt 2021. május 19-én, ám abból semmi nem lett. A házba érve bezárkóztak, és az 54 éves K. Tibor az ágyra lökte hiába tiltakozó és síró áldozatát.

Az erőszakot J. Mihály nevetve nézte végig.

Az aktus után megitattak a nővel valamilyen alkoholos italt, amelybe a sértett későbbi vallomása szerint fehér port is szórtak.

Az italtól a nő rosszul lett, mire J. Mihály beültette autójába és egy erdős, kietlen helyre vitte, majd neki esett. Letépte alsóneműjét és megerőszakolta kapálózó és ellenállni próbáló áldozatát. Miután végzett, megfenyegette,

hogy megöli, ha elárulja őt,

majd hazavitte.

A rendőrök, miután a történtekről tudomást szereztek, minden lehetséges címen kutattak a tettesek után. Településről településre jártak, hogy megtalálják a rejtőzködőket. Végül 2021. május 25-én fogták el őket a rendőrök.

Kihallgatásukon tagadták a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését, a gyanúsítás ellen panasszal éltek. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta letartóztatott K. Tiborral és J. Mihállyal szemben szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!