nehéz időszak

2021.05.20. 08:02

Iszak Eszter drámai vallomása: megmenekült a petefészkem

Súlyos betegséggel küzdött a műsorvezető.

Iszak Eszter

Forrás: Ökumenikus Segélyszervezet

Tavaly eltűnt a nyilvánosság elől. Nem is sejthettük, hogy Iszak Eszter az egészségéért harcol: endometriózist és Hashimoto-betegséget diagnosztizáltak nála. Töméntelen mennyiségű gyógyszert szedett be, ennek ellenére sokáig nem javult az állapota. Eszti megszenvedte ezt az időszakot, ám bevallása szerint jobban van, így a hot! magazinnak is elmesélte a történetét. A cikket a Bors szemlézte.

Ha visszagondolok, voltak jelek, tünetek, amelyek egyre inkább megkeserítették a mindennapjaimat. Eleinte csak azt vettem észre, hogy hangulatingadozásaim vannak, fáradékony vagyok, de ezt betudtam a rengeteg munkának – magyarázta Eszti.

A kálváriája tavaly már­ciusban kezdődött, amikor a pandémia kezdetekor leállt az élet. A műsorvezető egyre rosszabbul érezte magát, fájdalmak gyötörték, egy napon pedig a kórházban találta magát: aggódó szerelme, Gyurta Dániel vitte be.

– Nem tagadom, nagyon megijedtem, amikor megkaptam az eredményeket.

Arról győzködtem magam, hogy erős lány vagyok és biztosan nem kell majd műteni.

Utólag visszagondolva szerencsésnek érzem magam, hogy megoperáltak, ugyanis a ciszta hátrafelé nőtt, és tizenkét centis volt, ami az alkatomhoz képest hatalmas. Gyakorlatilag megmenekült a petefészkem! – mondta.

Esztinek teljes életmódváltásra volt szüksége ahhoz, hogy fájdalommentes és teljes életet élhessen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!