Maradj Otthon kampány!

2020.04.04. 17:53

Maradj otthon című dalával közvetít pozitív üzenetet a Compact Disco 

A külföldi példák azt mutatják hogy most jön a neheze.

Főleg úgy, hogy megint jó idő lesz a hétvégén, de mindenki maradjon otthon. Ezt kérik ismert emberek is – hangzott el az M1 Híradójában.

„Dolgoztunk már új dalokon Gáborral, hiszen itt a tavasz – csak kicsit másképp alakult az életünk, mint elképzeltük – és úgy gondoltuk, amikor elindult a Maradj otthon! kampány, hogy mi is megajándékozzuk a közönséget egy Compact Disco-dallal a téma kapcsán” – mondta el az M1-nek Walkó Csaba, a Compact Disco énekese.

Walkó Csaba beszámolója szerint körülbelül három napig készült a dal, közben az együttes tagjai folyamatos online és telefon kapcsolatban volt egymással. Szövegötleteket, illetve zenei ötleteket küldtek egymásnak.

„Mindenki körülbelül három-négy, volt, aki öt videót készített, és azokat vágta össze egy nagyon-nagyon jó barátunk, Tóth Gergely, akinek innen is nagyon-nagyon köszönjük a munkáját. Próbáltunk egy kicsit viccet is belevinni, de szerintem egy nagyon-nagyon jókedvű és kedves videó készült”

– fejtette ki az énekes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!