HAON Sziréna

2018.12.30. 08:47

Mint a filmekben: lángoló házból mentettek a balmazújvárosi rendőrök

Balmazújváros - Az egyenruhások kivitték az udvarra a hálószobában alvó 84 éves férfit, majd a tűz megfékezésének is nekiláttak.

Balmazújváros - Az egyenruhások kivitték az udvarra a hálószobában alvó 84 éves férfit, majd a tűz megfékezésének is nekiláttak.

A rendőrséget december 28-án 21 óra körül arról értesítették, hogy egy balmazújvárosi házban tűz van. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese azonnal a helyszínre küldte a helyi körzeti megbízottat - olvasható a police.hu-n megjelent közleményben. A híradás szerint a rendőröket az égő háznál egy férfi arról tájékoztatta, hogy az ingatlan idős lakója bent tartózkodik. Az egyenruhások azonnal bementek a lángoló házba, majd a hálószobában alvó 84 éves férfit kivitték az udvarra és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A rendőrök ezt követően a szomszédoktól kapott porral oltó készülékekkel nekiláttak a lángok megfékezésének, amelyet a helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai folytattak.

A tűzben az idős lakó nem sérült meg - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.


[related-post post_id="4093024"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!