HAON Sziréna

2018.08.30. 08:30

Biztosítószekrény füstölt a tizediken

Hajdú-Bihar - Hosszúpályiban baleset történt, Hajdúsámsonban egy idős ember lett rosszul. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Hosszúpályiban baleset történt, Hajdúsámsonban egy idős ember lett rosszul. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Hosszúpályiban, az Erdő utcában. A baleset következtében az egyik autó, még egy beton villanyoszlopnak is nekiment. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a járműveket átvizsgálták, áramtalanították. Az áramszolgáltató szakemberei szerint áramkimaradást nem okozott a baleset. Négyen utaztak az autóban, ketten sérültek meg, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Fotó: katasztrófavédelem

Egy családi házhoz riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat szerda délután Hajdúsámsonban, a Csokonai utcában. Az ott élő idős ember rosszul lett, és nem tudta a mentőszolgálatot beengedni otthonába. A tűzoltók egy ablakon keresztül bejutottak hozzá, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.

Tízemeletes társasház tizedik emeletén az egyik lakásban a biztosítószekrény füstölni kezdett tegnap délután. A debreceni hivatásos egység kiérkezésére a füstölés megszűnt, a tűzoltók átszellőztették a lakást.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -


[related-post post_id="3965658"]

[related-post post_id="3965792"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!