HAON Sziréna

2018.06.01. 14:22

Feszült helyzet a Patay István utcában

Debrecen - Terepjáróból szidták a toyotást, még kővel is megdobták az autóját. Szemtanúk jelentkezését várják a debreceni rendőrök.

Debrecen - Terepjáróból szidták a toyotást, még kővel is megdobták az autóját. Szemtanúk jelentkezését várják a debreceni rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomoz egy ismeretlen sofőrrel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 29-én 15 óra 30 perc körül Debrecenben, a Patay István utcában haladt egy férfi Toyotával, amikor az egyirányú utcában arra lett figyelmes, hogy egy fehér színű terepjáró jön vele szemben. A férfi lehúzódott az úttest szélére, azért, hogy a szabálytalan gépjármű elférjen, azonban annak vezetője, valamint utasa szitkozódni kezdett. A vita egészen addig fajult, hogy a terepjáró utasa kiszállt, és belerúgott a Toyotába, majd felvett egy követ, és nekidobta a gépkocsinak. Ezt követően a terepjáró vezetője és utasa elmentek a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség tanúk jelentkezését várja személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!