HAON Sziréna

2018.06.05. 08:22

Csatornába zuhant kiskutyát mentettek a tűzoltók Hajdúhadházon

Hajdú-Bihar - Nem elég, hogy beleesett, még be is szorult a két hónapos kutyakölyök.

Hajdú-Bihar - Nem elég, hogy beleesett, még be is szorult a két hónapos kutyakölyök.

Járdára dőlt és eltorlaszolt egy kapubejárót egy fa tegnap reggel Debrecenben, a Bercsényi utcában. A gyalogos forgalmat is veszélyeztető növényt a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították.

Csatornába esett egy két hónapos kiskutya tegnap délután Hajdúhadházon, a Bercsényi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a csatorna fedelét eltávolítva tudták kiemelni a két akna közé szorult állatot. A tűzoltók a kiskutyát átadták az állatvédők munkatársának.

Debrecenben, a Bethlen utcában is dolga akadt a tűzoltóknak, ahová egy kettéhasadt fa miatt riasztották őket tegnap kora este. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül motoros láncfűrész segítségével távolították el a gépjármű forgalmat is veszélyeztető faágat - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

A megyei mentők az elmúlt 24 órában 217 feladatot láttak el. 7 óra 40 perckor Debrecenben, a Csapó utcán személygépkocsi ütközött egy kerékpárossal, egy könnyű sérültet láttak el. 8 óra 9 perckor Debrecenben, a Balmazújvárosi úton két személygépkocsi karambolozott, egy könnyű sérültet szállítottak kórházba.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg szintén három főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.A rendőrök 25 személyt állítottak elő, köztük hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!