HAON Sziréna

2018.02.05. 10:56

A harmadik emeletet és az istálló padlását is megjárták a tűzoltók

Debrecen - István úti lakásában ért baleset egy idős hölgyet, egy másik ember a padláson lett rosszul.

Debrecen - István úti lakásában ért baleset egy idős hölgyet, egy másik ember a padláson lett rosszul.

Vasárnap hajnalban Debrecenben, egy István úti harmadik emeleti lakásban egy idős nő megsegítésére igyekeztek – tájékoztatta a Naplót a katasztrófavédelem illetékese. Elmondta, a nő elesett, és a mentőszolgálatot nem tudta beengedni az ajtón. A debreceni hivatásos tűzoltók erővágó segítségével kinyitották az ajtót, majd a sérültet átadták a mentőknek. Vasárnap késő délután Debrecenben, a Benedek Mihály utcában egy istálló padlásán egy ember rosszul lett, és önerejéből nem tudott lejönni. A helyi tűzoltók dugólétrán keresztül, hordágyon vitték le a sérültet, akit a mentőszolgálat kórházba szállított.

Vasárnap a megyénkbeli mentők 173 feladatot láttak el, melyek között említendő esemény nem történt – tudtuk meg az OMSZ illetékesétől.

A megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyből egy súlyos és egy könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, akik közül hat embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg négy személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizennégy személyt állítottak elő, köztük nyolcat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tizenöt esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!